Forsidefrue ramt af konkurs

18/11/22 07:03

Thea M. Andersen

Foto: TV3
Forsidefruens selskab er blevet konkurs.

Sarah Louise, der særligt er kendt fra den populære serie 'Forsidefruer', stiftede i 2017 iværksætterselskabet Albathura Holding. Selskabet blev startet med et formål om at eje kapitalandele i andre selskaber.

I hverken 2017, 2018 eller 2019 var der nogen aktivitet i selskabet, og nu er Albathura Holding altså blevet erklæret konkurs.

Det skete ifølge SE og HØR for tre uger siden. Her blev der afholdt en afsluttende skiftesamling i Sø- og Handelsrettens skifteret.

Slut med Forsidefruer

TV3-programmet 'Forsidefruer' har underholdt danskerne og givet et unikt indblik i fruernes glamourøse liv i 12 sæsoner, hvoraf Sarah Louise var med i fire af dem, og de har alle været fyldt med store dramaer, skænderier, tårer og glæde. 

Fans af serien har fulgt forskellige kendte danske kvinders liv i flere år, men i foråret meddelte flere af forsiderne, at det var slut med program.

Derfor dropper TV3 'Forsidefruer'

Janni Ree har efterfølgende fortalt, at TV3 har i sinde at ændre deres formater, og det derfor ikke vil give mening at fortsætte med ”Forsidefruer”, der ellers har været et stort seerhit.

"Det har noget at gøre med, at TV 3 gerne vil lave nye formater. De vil gerne mere væk fra reality-tv og læne sig lidt mere op ad TV 2, tror jeg. Så det skal være lidt mere seriøst, lidt mere dokumentar," har Janni tidligere fortalt.