Forsidefruer-stjerne træffer stor beslutning: Det er svært at sige farvel

Foto: TV3
Det er på Instagram, at den store nyhed nu deles.

Mest læste i dag

En stor beslutning er truffet - og selvom familien glæder sig, så er det også svært. Det fortæller Tina Lund på sin Instagram-profil, hvor hun deler nyheden med sine 127.000 følgere. 

For otte år siden flyttede familien til Dubai - men nu er eventyret slut og turen går nu hjem til Danmark. 

"Vi vil gerne dele en nyhed med jer. Vi har besluttet at flytte retur til Danmark efter 8 år i Dubai. Vi glæder os meget til at komme hjem igen," lyder det fra Tina Lund, som tilføjer, at det heller ikke er nemt at sige farvel:

"Dog er det også meget svært at sige på gensyn/ farvel til de rigtig gode venner vi har fået i Dubai."

Glæder sig 

Årsagen til, at familien nu siger farvel til varme Dubai er, at Tina Lund har fået nyt job i Danmark.

"Vi flytter til DK pga at jeg skal være rytter i stalden hos Riderscup. Glæder mig meget til at skulle ride på de danske baner igen. Vi kommer til at savne Duabi. Vi håber at vores børn og selvfølgelig hele familien får en god start i DK," lyder det.

Tina Lund er professionel springrytter - men også efterhånden et velkendt ansigt i reality. Hun har nemlig siden 2017 medvirket i programmet "Forside-fruer" på TV3 og derudover har hun også deltaget i "Fangerne på fortet, samt Vild med dans på TV 2.

Desuden har hun vundet adskillige mesterskaber, været kåret som årets nye sportsnavn og har vundet europamesterskabet og World cup.

Privat danner Tina Lund par med den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen, som hun har to børn sammen med - en søn og en datter.

Du kan se hele Tina Lunds opslag her.

 

 

 

 

Anbefalet til dig