Forsker advarer: Penisser krymper og menneskeheden kan være i fare for udryddelse

Af: Naja Radik

|

08/07/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kemikalier, der anvendes i plastemballage til fødevarer, påvirker udviklingen af mandlige babyer, advarer forskeren Shanna Swan, og “feminiserer” deres kroppe og gør penisser mindre.

Lige nu læser andre også

Mænd er i fare, idet deres penisser især, er truet på grund af “feminisering”, siger prisvindende forsker. Det skriver Daily Star.

Shanna Swan siger, at mikroplast og andre forurenende stoffer forhindrer drengebørn i, at udvikle sig ordentligt og forårsager en generel “feminisering” af menneskeheden.

I sin forskning fandt Swan, at sæd tal blandt mænd i vestlige lande i løbet af de sidste fyrre fyrre eller halvtreds år, er faldet med mere end 50 procent, men historien slutter ikke der.

Ikke alene er mænd mindre frugtbare, siger hun, men de er påvirket af højere grad af erektil dysfunktion og et stigende antal babyer, bliver født med små penisser.

Det er ikke kun akavet, når det kommer til fællesbadene i idræt, det er en trussel mod menneskehedens langsigtede overlevelse. 

Swan siger, at menneskeheden er i grebet af en “global eksistentiel krise”. 

“I nogle dele af verden er den gennemsnitlige i tyverne, i dag mindre frugtbar, end bedstemoren var som 35-årig,” skriver Swan og døber situationen som en “global eksistentiel krise”. 

En række giftige kemikalier påvirker vores faldende fertilitet, udpeger hun ftalater, kemikalier, der bruges til at gøre plast fleksibelt til brug i fødevareemballage.

Ftalater kan påvirke, hvordan visse vitale hormoner produceres. 

I eksperimenter, fik laboratorierotter der var udsat for ftalater, han babyer med en mindre penis i pungen og deres sæd tal var lavere. 

“Kemikalier i vores miljø og usund livsstil i vores moderne verden, forstyrrer vores hormonbalance og forårsager forskellige grader af reproduktiv ødelæggelse,” forklarer hun. 

“Babyer kommer nu ind i en verden, der allerede er forurenet med kemikalier på grund af de stoffer, de absorberer i livmoderen,” sagde hun. 

Nogle af kemikalierne, kaldet PFAS, beskrives som “evige kemikalier”, fordi de ikke nedbrydes i miljøet eller menneskekroppen. 

I stedet, opbygges de over årtier, hvilket i høj grad påvirker fertiliteten og har en ødelæggende effekt på babyers udvikling.

De højere og højere niveauer af disse kemikalier i vores kroppe, har bragt menneskeheden til bristepunktet. 

Swan forklarer, at der er fem faktorer, der definerer en art som “truet”. 

“Kun én skal opfyldes,” siger hun, “den nuværende situation for mennesker møder mindst tre.”

Anbefalet til dig