Forsøgt aflivet i brønd - Regnen ville have slået dem ihjel

04/9/20 07:15

Sarah Steenfeldt

Foto: Youtube
De to små killinger blev efterladt til deres egen skæbne. Var det begyndt at regne, ville det have kostet dem livet.

Hvert år strømmer det ind med forladte katte, på kattehjemmene rundt omkring i Sverige. Ligesom i Danmark er der blandt andet store problemer med at eksempelvis ‘sommerhus-katte’ efterlades når turisterne tager hjem, at ejere forlader katte som de ikke længere vil have - eller killinger efterlades for at dø. Det sidste var netop det som var tilfældet for små killinger, der i sidste uge var blevet smidt i en brønd, i Skara i Sverige. Det skriver Newsner.com

En hundeejer som var ude at lufte sin hund, hørte undervejs på sin tur, nogle besynderlige lyde fra en brønd i nærheden. Derfor gik hundeejeren hjem med hundene og vente retur til branden, for at undersøge hvor de mærkelige lyde kom fra. 

Efterladt for at dø

Lydene viste sig at komme fra to små killinger som var blevet efterladt i brønden. Kolde og forfrosne sad de i mørket. Hundeejeren kunne se at der var blevet kaste både mudder og vand ned på killingerne, for at de ville dø nede i brønden. Heldigvis nåede hundeejeren at redde dem i tide.

“Var der kommet regn, ville de være druknet”, fortæller Eva, som driver Evas Kattehjem.

Killingerne er nu midlertidigt flyttet ind på Evas kattehjem, indtil de finder nogle ejere som vil adoptere dem. 

Eva har lavet et opslag på Facebook, hvor hun deler historien om de to små killinger - det har vakt stor harme og kommentarfeltet gløder. 

“Kolde hjerteløse mennesker som kan finde på at gøre sådan, føj hvor er det forfærdeligt,” skriver en til opslaget. 

“Hvordan kan man være så grusom? Tak fordi du er der for de små,” skriver en anden.

På billedet herunder kan man se de to killinger som er ankommet til kattehjemmet. “De var blevet efterladt i en brønd for at dø. Nu ligger de her i varmen”. Skriver Eva til billedet.

 

Foto: Youtube

Foto: Youtube