Forsvandt pludselig fra skærmen: Populær ‘Aftenshowet’-vært taler ud om tiden efter operation

Nyheder
Foto: Martin Juul / DR
Foto: Martin Juul / DR
Nu sætter han ord på tiden efter operationen.

Mest læste i dag

Hvert år er der danskere, der kommer galt af sted, når de er på skiferie.

Tilbage i februar var det den evigt populære 'Aftenshowet'-vært, Mark Stokholm, der endte på hospitalet efter et styrt.

Her pådrog den 50-årige vært sig en skulderskade, der gjorde, at han trak sig fra rampelyset og forsvandt fra skærmen i omtrent halvanden måned.

I dag er han blevet opereret og har det bedre, men han er stadig ikke kommet sig helt ovenpå skaden.

Det skriver HER & NU.

I første omgang fik ‘Aftenshowet’-værten at vide, at det blot kunne være hævet, men det viste sig at være værre end som så:

“Efter scanningen mente de, det måske bare var hævet, så det skulle lige lægge sig. Jeg fik dog besked på at komme tilbage efter seks uger, hvis det fortsat var et problem. Så det gjorde jeg. Der fandt de ud af, at der var revet en masse i stykker, som skulle lappes sammen”, lyder det fra Mark Stokholm.

I øjeblikket befinder han sig i Italien sammen med sin familie, hvor de får slappet af. 

Dog har Mark Stokholm ikke kunne trække stikket helt, da han har et træningsprogram, han skal følge for at ‘vokse ordentligt sammen’:

“Jeg har et træningsprogram, som skal følges ret slavisk, ferie eller ej, ellers vokser det ikke ordentligt sammen. Så jeg træner på daglig basis i vandet. Prognosen for helbredelse er rigtig fin. Men jeg skal ikke på ski igen til vinter. Noget af det, der er blevet lavet, vokser først helt sammen efter 12 måneder. Så det tør jeg simpelthen ikke.”

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig