Forsvundet i over tre uger: Nyt i sagen om eftersøgte Daniel

14/3/23 09:38

Nicolai Haugsted

Foto: Presse-fotos.dk
Den 34-årige mand har været meldt savnet siden den 19. februar. Nu melder politiet ud om eftersøgningen

I over tre uger har Midt- og Vestsjællands Politi adskillige gange eskaleret jagten på den forsvundne 34-årige Daniel, der har været meldt savnet siden den 19. februar. 

Den 34-årige mand blev sidst set i Faxe Ladeplads, og senest blev der sat en stor efterforskning ind hele mandag.

Politiet var stærkt til stede, hvor forskellige metoder og remedier blev gjort i brug - men uden held, skriver Se og Hør.

- Nej, vi har desværre ikke noget nyt, informer Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politis kommunikationsafdeling, og informerer om den store indsats politiet havde lagt i mandagens eftersøgning.

- På landjorden havde vi sat hunde til at lede i skovområderne rundt om Faxe Ladeplads. Vi havde dykkere i vandet ved havnebassinet, hvor der både er en lystbådehavn og en industrihavn (...) Oven på vandet havde vi indsat de såkaldte vandsøgehunde, som er uddannet til at lugte, hvis der ligger omkomne i vandet.

Og netop mangel på beviser eller spor på den forsvundne Daniel, har gjort at Politiet er nødsaget til at indstille eftersøgningen, efter mandagens manglende resultater.

- Vi skulle have fundet et eller andet, som anledning til at genoptage eftersøgningen i dag, fortæller Martin Bjerregaard.

Søgningen efter Daniel er på nuværende tidspunkt blevet indstillet.