Forsyning melder: Her lukkes der for det varme vand

Af: Kasper Rud

|

17/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det bliver til et koldt brusebad, da der lukkes for det varme vand.

Lige nu læser andre også

Varmeafbrud rammer flere veje i Esbjerg

Beboere i flere dele af Esbjerg må væbne sig med tålmodighed, da der på grund af arbejde på ledningsnettet er planlagt afbrydelser i forsyningen af varmt vand og varme. Din Forsyning har annonceret driftsforstyrrelser, som vil påvirke en række veje i byen i løbet af de kommende dage.

Det skriver JydseVestkysten.

Onsdag den 17. juli vil beboere på Frihedsvej, Haraldsgade, Knudsgade, Nørrebrogade, Valdemarsgade og Østergade opleve afbrydelser i varmeforsyningen og det varme vand fra kl. 07:30 til cirka 16:00. Disse vedligeholdelsesarbejder er nødvendige for at sikre en stabil og effektiv forsyning i fremtiden, men det betyder desværre midlertidige gener for beboerne.

Torsdag den 18. juli vil lignende afbrydelser finde sted på Baggesens Alle og Chr. Winthers Vej, hvor der heller ikke vil være adgang til varmt vand eller varme mellem kl. 07:30 og cirka 15:00. Disse planlagte afbrydelser er en del af et større projekt for at opgradere ledningsnettet i området.

Med de lave sommertemperaturer kan det være en udfordring at undvære varmt vand og varme. Arbejdet er dog nødvendigt for at undgå større og mere langvarige afbrydelser i fremtiden. Din Forsyning beklager de gener, som arbejdet måtte medføre, og takker for beboernes forståelse og tålmodighed.

De berørte beboere anbefales at tage deres forholdsregler, såsom at tage bad før eller efter de nævnte tidspunkter og have ekstra tæpper klar, hvis temperaturen skulle falde yderligere. Din Forsyning arbejder på højtryk for at minimere afbrydelsestiden og sikre, at forsyningen hurtigt bliver genoprettet.

For yderligere information og opdateringer opfordres beboerne til at holde øje med Din Forsynings hjemmeside og eventuelle beskeder i deres postkasser.

Anbefalet til dig