Fortæller nyt om Nollers sygdom: Sådan har han det i dag

29/06/2020

Christian Granhøj Skouboe

Nu er der nyt om Nollers sygdom. Foto: PR Olsen Brødrene
Nu deler den syge musikers bror gode nyheder om hans tilstand.

Mest læste i dag

Nu er der gode nyheder for fans af Brødrene Olsen og andre, der følger de to musikere, som kronede en lang karriere på de skrå brædder og hele landets musikscener med en sejr i det internationale melodi grand prix - Eurovision Song Contest - i 2001. 

Sidste år blev det offentligt kendt, at en af de to brødre - Noller Olsen - var blevet ramt af hjernekræft. Diagnosen kom i tillæg til en hjerneblødning, og de to ting tilsammen fik den folkekære musiker til at afbryde sin karriere. 

Nu fortæller Brødrene Olsens andet medlem, Jørgen Olsen, dog, at det heldigvis går frem ad med broderen, der - ifølge Jørgen Olsen - ikke har haft det så godt som nu, siden han blev syg.

Genoptager gammel hobby

Det er ugebladet Se & Hør, der har talt med Jørgen Olsen. Han fortæller til ugebladet. 

"Han (Noller Olsen, red.) har det fint, han er glad, og vi ringer meget tit sammen. Jeg tror, han er et sted, hvor han vil have noget ud af hver dag," udtaler Jørgen Olsen, der desuden fortæller, at broderen nu kan gå med både gangstativ og rollator. 

Derudover har Noller også fået tid til at genfinde en hobby, som musikeren ellers havde lagt fra sig. Han har nemlig samlet penslerne op og er begyndt at male igen. 

 

 

Mest læste

Anbefalet til dig