Forud for mulige 'fredsforhandlinger': Her er kong Charles strenge krav til prins Harry

22/08/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det er blevet rapporteret, at prins Harry muligvis skal mødes med sin far til fredsforhandlinger i næste måned.

Mest læste i dag

Forholdet mellem far og søn siges at være ekstremt dårligt, og det er knapt på talefod. Det er dog blevet rapporteret, at 'fredsforhandlinger' kan ske allerede i næste måned. Harry vil være i Tyskland om et par måneder til Invictus Games, og det siges, at når begivenheden er slut, vil han flyve tilbage til Californien via Storbritannien.

Hans rejseplaner siges at falde sammen med, at hans far er vendt tilbage fra sin sommerferie i Balmoral. Meghan Markle kommer dog ikke til at være en af 'fredsforhandlingerne'. Det skriver Mirror.

Hvis far og søn mødes, ville det være første gang de ser hinanden siden kong Charles' kroning i maj.

Det vil være det første personlige møde mellem far og søn, siden Harrys kontroversielle erindringsbog Spare blev udgivet i januar, hvor prinsen anklagede sin far for at sætte sine egne behov foran Harrys.

Og hvis fredsforhandlingerne finder sted, har en kilde angivet det ene krav, som Charles vil stille til sin søn i fremtiden.

"Kongen elsker sin søn meget højt, men han er blevet utrolig såret af det, han har gjort. Han vil altid være der for ham, men trækker grænsen ved offentlige skænderier. Hvis forhandlingerne finder sted, vil kongen gøre det meget klart, at der absolut ikke vil blive diskuteret privat familievirksomhed i offentligheden fremadrettet," sagde en insider til mediet OK!

I bogen Spare og i Harrys og Meghans afslørende Netflix-dokumentarserie løftede parret sløret på det kongelige liv, hvor Harry beskriver et fysisk skænderi mellem ham og hans ældre bror prins William.

I deres omtalte interview med Oprah Winfrey anklagede Meghan også en kongelig for at komme med kommentarer om deres søn prins Archies hudfarve, før han blev født.

Anbefalet til dig