Forud for ny sæson: TV 2 vælger endnu en 'Vild med dans'-danser fra

10/08/2022

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Han ville ellers gerne have været med.

Mest læste i dag

Det blev tirsdag bekræftet, at Mads Vad ikke er med i den kommende sæson af 'Vild med dans'. Han har selv ønsket at stoppe.

I den kommende sæson får man heller ikke Mille Funk at se, da hun er valgt fra, mens Silas Holst og Claudia Rex tidligere har meldt ud, at de heller ikke deltager i den nye sæson.

Men onsdag er det kommet frem, at heller ikke Martin Parnov Reichard, der har danset med i de sidste tre sæsoner, kommer til at være med - men han ville hjertens gerne have været med.

Han, ligesom Mille Funk, er nemlig blevet valgt fra af TV 2.

"Ja, jeg ville da gerne have været med og have haft chancen for måske at komme lidt længere i showet. Jeg havde nogle rigtig fede ideer til nye koreografier klar," udtaler han over for B.T.

Martin Parnov Reichardt fortæller videre over for B.T, at han blev valgt fra af TV 2, men at årsagen til dette er ukendt.

Hans 'Vild med dans'-exit har naturligvis medført, at han har fået mere tid til andre projekter, som efteråret kommer til at gå med.

Han fortæller til B.T., at der er tale om 'tv- og danse-projekter'.

Martin Parnov Reichhardt har også selv skrevet om sit 'Vild med dans'-exit i et opslag på Instagram, der læser:

"Jeg har haft tre sjove, inspirerende og lærerige år med 'Vild med dans', og jeg er mega taknemlig for de mange gode oplevelser. I år danser jeg desværre ikke med på tv-skærmen. Til gengæld skruer jeg op for en masse ny dans ved siden af. Jeg glæder mig til at se med fra sidelinjen og heppe på Danmarks modigste dansere!"

Anbefalet til dig