Forud for snestorm: DSB aflyser alle lyntoge

06/3/23 14:19

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Togtrafikken bliver hårdt ramt i de kommende dage

Netop som mange af os havde håbet på endelig at kunne se forårsvejret i øjnene, så bliver der desværre brug for vinterjakker og varme huer de kommende dage.

En slem snestorm rammer nemlig Danmark fra i morgen. Derfor har DSB valgt at komme med en træls melding til alle, der benytter sig af togtransport, skriver DSB på deres hjemmeside.

Den kommende snestorm der forventes at ramme Midt- og Nordjylland mandag og tirsdag, har medført at DSB vælger at aflyse alle lyntoge mellem Aarhus og Aalborg.

Indtil videre lyder meldingen, at aflysningerne vil glæde frem til tirsdag klokken 12.00.

“Der kan komme yderligere ændringer til andre landsdele” beklager DSB.

Du kan derfor forvente længere rejsetid mellem de to strækninger, da det kun vil være regionaltoge på skinnerne i det kommende dage.

Nordjyllands Trafikselskab, der kører fra Aalborg og op til resten af Nordjylland, informerer borgerne om at man skal være klar på forsinkelser.

“Man skal væbne sig med tålmodighed i morgen (tirsdag, red.), fordi der vil være ustabil drift, og det er ikke det, vi bryster os af i den kollektive trafik” lyder meldingen fra trafikselskabet.

“Så hvis man har mulighed for at tage en hjemmearbejdsdag, vil det være en god idé sådan en dag som i morgen, hvor driften vil være usikker”.

Man kan løbende følge med i trafikkens potentielle forsinkelser via. Rejseplanen’s app og hjemmeside.