Fra 1. januar sker det: 1 million husstande rammes af prisstigninger - igen

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Op mod en million husstande skal gøre sig klar til højere tal på regningen.

Mest læste i dag

Ak ja. Så sker det igen.

YouSee kommer atter engang til at hæve priserne, som vil ramme op mod en million hustande, skriver B.T.

Der er i første omgang tale om YouSee's tv-pakker der går et nøk op i pris. Den faste tv-pakke vil komme til at stige mellem 20 og 40 kroner om måneden, samtidig med at bland-selv-point-pakker stiger med mellem 30 og 40 kroner om måneden.

Derudover vil de kunder der fortsat benytter sig af fasttelefoni også opleve en prisstigning, på mellem 20 og 30 kroner månedligt. DSL-abonnementer vil også stige i pris, med 10-20 kroner om måneden.

Alle prisstigningerne vil finde sted fra starten af det nye år.

Begrundelsen af de seneste prisstigninger på tv-pakkerne, skyldes at priserne på især sportsrettighederne fortsætter med at stige - en udgift der nu gives videre til kunderne.

"For at vi fortsat kan tilbyde de vigtigste kanaler og de største sportsbegivenheder som en del af vores faste pakker, er prisstigninger desværre nødvendige. Vi kan konstatere, at vi ikke er de eneste, der oplever stigende omkostninger, og at andre udbydere af tv og streaming oplever de samme udfordringer som os" udtaler Christian Morgan, CEO for YouSee til B.T.

"Det er i sidste ende markedet og indholdsudbydernes villighed til at betale for sportsindhold som Superligaen, Premier League, Champions League og fodboldslutrunder, der afgør priserne, og de er desværre steget meget de seneste år".

Anbefalet til dig