Fra 1. januar sker det: Her falder prisen på varme markant

Af: Thea Andersen

|

21/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I Støvring kan de se frem til en lavere varmeregning i 2023.

Mest læste i dag

Det er næppe gået nogens næse forbi, at energipriserne har været på himmelflugt i 2022.

Der er dog god grund til at smile, hvis man er kunde under Støvring Kraftvarmeværk i Nordjylland. Efter voldsomme prisstigninger, kan disse kunder nemlig se frem til, at taksten falder med hele 46 procent 2023.

Det skriver Nordjyske ifølge B.T.

I denne måned betaler forbrugerene 1.775 kroner for en megawatttime, men fra den 1. januar falder prisen til 931,25 kroner.

For ejere af en standardvilla på 130 kvadratmeter med et årsforbrug på 18,1 MWh betyder det, at den årlige udgift falder fra 36.000 kroner til 21.000 kroner - altså med 15.000 kroner.

"Det har vi lagt budget efter, men energipriserne hopper jo for tiden op og ned," siger Søren Kjær, der er formand for Støvring Kraftvarmeværk, til mediet.

Her kan du læse Støvring Kraftvarmeværks information omkring varmeprisen i 2023.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig