Fra næste uge: 800.000 danskere slipper for at betale

Af: Thea Andersen

|

27/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Der er god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne, hvis du er kunde hos N1.

Lige nu læser andre også

Energikoncernen Norlys har oplevet en markant stigning i sit overskud, og det er nu tid til at dele gavn af denne succes med deres kunder.

I regnskabsåret 2022 kunne koncernen præsentere et overskud på intet mindre end 3,5 milliarder kroner, hvilket har givet dem mulighed for at give deres kunder en betydelig rabat på N1s nettarif.

Det skriver Finans ifølge Ekstra Bladet.

Netselskabet N1, som er ejet af Norlys, fjerner tariffen fra 1. august 2023 og året ud, hvilket betyder, at deres 800.000 kunder kan se frem at slippe for at skulle betale nettarif.

Tidligere har kunderne i værste fald skulle betale 1,05 kroner per kilowatt-time i tarif, men med den nye rabat kan de se frem til en besparelse, der kan mærkes på pengepungen.

Helt konkret betyder det, at en familie med et typisk elforbrug sparer op til 930 kroner.

Den samlede rabat er på hele 750 millioner kroner.

Jesper Barslund, der er bestyrelsesformand i N1, har udtrykt sin glæde over den positive udvikling og det faktum, at kunderne kan nyde godt af det:

"Det går godt for vores ejer, og vi er glade for, at vi også kan lade det komme vores netkunder, som også er andelshavere, til gode," fortalte Barslund, da rabatten blev annonceret sidste måned.

Denne rabat er et direkte resultat af Norlys' imponerende præstation i det seneste regnskabsår, hvor en del af overskuddet bliver geninvesteret i kunderne.

Det skal dog bemærkes, at rabatten kun gælder for kunder i Jylland, da N1's forsyningsområde er begrænset til denne del af Danmark. Selskabet, der har hovedkontor i Esbjerg, ser dog frem til at give noget tilbage til sine kunder og fremhæver, at kundetilfredshed er en væsentlig del af selskabets værdier, skriver Dagens.dk.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig