Fragtmand skulle levere varer til Netto: Bagspejlet afslørede, at noget var helt galt

Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Et kig i bagspejlet afslørede, at der var noget, der ikke var, som det skulle være.

Mest læste i dag

I hverdagen støder vi alle på uventede hændelser, og i weekenden var det en fragtmands tur til at opleve noget usædvanligt under en leverance til Netto i Brønderslev.

En tilsyneladende rutinemæssig tur tog en dramatisk drejning, da fragtmanden kiggede i sit bagspejl og opdagede, at der var noget rivende galt.

Det skriver Nordjyske.

Fragtmanden kunne nemlig se røg i sit bagspejl, hvilket ikke ligefrem er noget godt tegn.

"Da han kommer frem, kommer der røg ud fra enden af traileren", lyder det fra Thomas Dybro, der er indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab.

Fragtmanden, der var på vej til at aflevere varer lørdag morgen, handlede hurtigt for at forhindre en større katastrofe. Ved ankomsten til Netto, frakoblede han straks traileren fra trækkeren for at stoppe ildens spredning.

"Den snarrådige chauffør havde en pulverslukker med, så han startede med at slukke med den, samtidig med at han får ringet 112 for at få noget hjælp", udtaler Thomas Dybro.

Fragtmandens hurtige indgriben spillede en afgørende rolle i at begrænse skaderne. Selvom Nordjyllands Beredskab ankom til stedet for at bistå, var det primært fragtmandens egne anstrengelser, der sikrede en effektiv slukning af branden.

Undersøgelser viste, at årsagen til røgudviklingen var et batteri i en stabler, som bruges til at løfte varer; endda et batteri, der er svært at slukke ifølge Thomas Dybro.

Til trods for denne dramatiske hændelse blev ingen personer skadet, men varerne i vognen slap ikke for at blive beskadiget af røg.

Anbefalet til dig