Frisør forarger: Rikke klipper folk i deres eget hjem

22/1/21 08:03

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Hun vil ikke lade sig standse af kritik og har i sinde, at hendes salon skal overleve på lovlig vis.

Coronavirussen har endnu en gang resulteret i, at Danmark er lukket ned. Blandt andet lyder det, at alle serviceerhverv med tæt fysisk kundekontakt skal holdes lukket. Det gælder tatovører, piercere, spa- og kropspleje, skønheds- og massageklinikker, solarier og frisører. 

Sidstnævnte er Rikke Winterskov en del af, hun har nemlig frisørsalonen “Klinikken” i Lime på Djursland, og her er der i øjeblikket også lukket - og så alligevel ikke helt. Der skal nemlig mere til at stoppe Rikke.

Og det betyder også, at et Facebook opslag fra Rikke Winterskov nu i dén grad har vakt harme. Hun har nemlig annonceret, at hun tilbyder stadig at klippe kunder - det er blot i deres eget hjem, i stedet for i salonen. Det skriver TV 2 Østjylland

Vil overleve på lovlig vis

Det har nærmest sat ild i kommentarfeltet, hvor vrede kommentarer er blevet sendt i Rikkes retning. Flere mener nemlig at det tiltag, vil risikere at medføre til yderligere smitte.

Rikke vil dog ikke lade sig standse af kritik. Hun fortæller at hun tager alle forholdsregler - og at tiltaget desuden er fuldt lovligt. Hun har nemlig talt med Erhvervsstyrelsen, for at sikre sig, at det er lovligt. Derudover bærer hun mundbind og viser, samt spritter af og bliver corona-testet hver fjerde dag. Hun sikrer sig også, at dem hun kommer ud til, ikke har symptomer.

Østjyllands Politi bekræfter overfor TV 2 Østjylland, at tiltaget er inden for lovens rammer og Rikke derfor ikke gør noget ulovligt. Ud fra lovgivningen som er gældende på nuværende tidspunkt, er det ikke ulovligt for en frisør at klippe i private hjem.

“Min hensigt var ikke at gøre folk sure. Min hensigt var at overleve på lovlig vis,” lyder det fra frisøren selv.