Frustreret Caroline Fleming tager stor beslutning

Foto: Henrik R. Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.
Caroline Fleming er stærkt utilfreds med skoletilbud til sin 10-årige søn

Mest læste i dag

Caroline Fleming har valgt at trække sin 10-årige søn Nicholas, som hun har sammen med den tidligere fodboldstjerne Nicklas Bendtner, ud af skolen og selv vil stå for at undervise ham. 

Hun mener, at der ikke er udsigt til, at skoleforløbet for en med ADHD bliver bedre, hvilket hun er stærkt utilfreds med.

Specialskoletilbudene, hun har modtaget, lever nemlig ikke op til forventningerne. 

"Jeg har taget ham ud af det Special skoletilbud han fik, fordi det var helt forkert og upassende for ham. Nicholas blev knust gennem oplevelsen og hans dagligdag blev endnu mere udfordret end den allerede var. Nu er han igen hjemme og uden skoletilbud - kan det virkelig være rigtigt?," skriver hun i opslaget. 

Du kan læse opslaget nedenfor.

Caroline Fleming håber at kunne være med til at sprede forandring inden for området:

"Kan det virkelig passe, at børn med ADHD ikke har en fair chance for et godt skoleforløb i Danmark? Det vil jeg være med til at ændre NU!!!!!," indleder hun opslaget.

Hun skriver, at hun forsøger at holde det sociale samvær, han havde med sine venner i skolen, ved lige derhjemme, men det er noget af et ansvar, mener Caroline. 

"Hver dag kører jeg Nicholas afsted til hans gamle skoles klub, og her får Nico alt det sociale samvær, med hans venner, som har han savnet. Det faglige forsøger vi at holde ved lige herhjemme. Sikke et ansvar." 

Hun er dog overbevist om, at hun ikke er den eneste, der befinder sig i en skrøbelig situation.

"Jeg er langt fra den eneste i denne skrøbelig situation. Og jeg vil dedikere mit arbejdsliv til dette vigtige område."

Hun har i den forbindelse sat sig ned med Camilla fra ADHD-foreningen for at snakke om nye muligheder.

"Camilla fra ADHD-foreningen, som I kan se på et af billederne og jeg, vil nu bruge vores tid på at finde nye uddannelsesmuligheder for vores børn og nye måder at lave skoler på her i Danmark: Er i med?"

Caroline Fleming forklarer også, at hun har taget beslutningen, fordi skoletilbuddet var helt forkert og upassende for ham.

Anbefalet til dig