Frustreret kvinde: Min nabo udspionerer mig og har endda fældet mit træ for at lure

29/06/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
En kvinde troede, at hun havde fundet den perfekte måde til, at undgå sin snagende nabo. Det holdte dog kun, til hun vendte hjem fra sin ferie. Det har efterladt hende meget frustreret.

Mest læste i dag

I et opslag på Mumsnet skrev kvinden: 

“Jeg vil starte med at sige, at jeg bor i et virkelig dejligt område, hvor mine naboer er støttende og venlige, jeg er nemlig nyskilt og enlig mor.”

“Mine naboer ved siden af, er generelt rigtig venligt. De fodrer katten når jeg er væk, tager mine skraldespande ud, hjælper mig med arbejde også videre.”

“Men den mandlige nabo, er så ufatteligt nysgerrig. For eksempel, da jeg solbadede på min trampolin, sendte han mig en sms for at kontrollere, om jeg var ok, da han havde bemærket, at jeg havde sovet i et stykke tid.” 

Hun tilføjer, at både hun og hans kone har bedt ham om, at stoppe med at kigge i hendes have fra hans soveværelsesvindue. 

Kvinden fortsætter: 

“Jeg har et træ, som jeg har dyrket for, at forsøge at spolere hans udsigt. Jeg var væk i et par dage over julen, og da jeg kom hjem, kunne jeg se, at det var blevet beskåret, så det passede med toppen af vores 1,5 meters hegn.”

“Det er ikke et massivt træ, men det vil hjælpe, når (hvis det nogensinde for lov) det vokser.”

Hun spørger derefter andre Mumsnet brugere til råds om, hvordan hun skal håndtere denne situation.

En bruger svarede: 

“Er træet i din have? Han kan ikke trimme et træ i din have, kun trimme overhængende grene fra dit træ over han linje!”

En anden skrev: 

“Hvis han har trimmet toppen, ville jeg gå over og fortælle ham, at han er nødt til at købe et nyt, højere, træ, da han forsætligt beskadigede dit ene.” 

En tredje skrev: 

“Jeg vil blot spørge, hvorfor han har fældet dit træ. Fortæl ham så, at når det vokser, så vil du ikke have det beskåret i fremtiden.”

En fjerde skrev: 

“Hvad med at sige ‘Jeg ved, at du holder øje med min have, når jeg er ikke hjemme, og jeg spekulerede på, om du havde set noget mistænksomt over julen. Mit nye træ er blevet vandaliseret, og jeg overvejer at gå til politiet’.”

Andre foreslog moderen, at hun skulle finde en ny til at fodre katten og hjælpe hende, da ham naboen, lyder mere som en klam gammel mand, end en nysgerrig nabo. 

De råder hende også til, at gå til mandens kone og fortælle hende, at hvis ikke det stopper, er hun nødsaget til at anmelde ham til politiet for chikane. Det skriver The Sun.

Anbefalet til dig