Frustreret Vild med Dans-stjerne: “Nu må det stoppe”

01/10/20 07:16

Sarah Steenfeldt

Sidste år var de tre finale par Karina Frimodt og Christopher Læssø, Silas Holst og Jakob Fauerby og Morten Kjeldgaard og Coco O. Foto: Henrik Ohsten TV2.
Med kun én dag til premieren for årets sæson af Vild med Dans, er Karina Frimodt ved at være godt træt af at være forfulgt af uheld.

Det er kun få dage siden at hun kunne dele et billede på Instagram, som afslørede at hun havde fået en skade på øjenlåget, som havde været så slem at hun måtte på sygehuset og have syet tre sting. Kun to dage senere, deler hun endnu et opslag med sine følgere, hvor hun fortæller om at der er nu igen er en skade som forstyrrer. 

Skaden med øjenbrynet skete under et blodigt sammenstød med danse-kollegaen Silas Holst, da de to arbejdede sammen på genindspilningen af Dirty Dancing. Det satte en kæp i hjulet for den smukke dansers mandags-planer, da hun pludselig måtte en tur på skadestuen. Du kan læse meget mere om hvordan Karina Frimodt flækkede øjenlåget her. 

Forfulgt af uheld

Nu er det ikke længere kun øjenlåget som den er gal med - også venstre arm driller. 

“Okay, nu må det stoppe! Ikke nok med et blåt øje og et lappet øjenlåg, nu kan jeg heller ikke løfte venstre arm efter stikket fra stivkrampen. Betændelse eller blodansamling er svaret på smerte og en defekt arm, så værsgo antibiotika Frimodt.” Skriver hun i sit opslag på Instagram. 

Det lader dog til, at den smukke danser ikke lader sig slå ud og er klar til at indtage dansegulvet sammen med sin dansepartner, skuespiller Janus Nabil Bakrawi. Også kollegaen Silas Holst vil være at se på dansegulvet fredag, hvor han skal danse Nukakâ Coster-Waldau.

Du kan se premieren på Vild med Dans på TV 2, fredag den 2. oktober klokken 20.00.