Frygtelig togulykke: Én død og flere såret

Af: Ida Hansson

|

04/04/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Myndighederne siger, at der var mindst 50 passagerer om bord på toget.

Lige nu læser andre også

En person blev dræbt, og mange blev såret, efter at et passagertog i Holland afsporede med omkring 60 personer, oplyser hollandske beredskabstjenester.

Toget kørte af sporene efter at have kollideret med entreprenørudstyr tidligt tirsdag ved Voorschoten, omkring otte kilometer nord for Haag.

"Mindst 30 mennesker blev såret og bliver behandlet på stedet. De alvorligt kvæstede bliver bragt til hospitalet, mens 11 er blevet bragt til beboere i nærheden," siger beredskabstjenesterne i Hollands Midden.

"Specialister arbejder på at sikre toget," tilføjer han.

Billeder fra stedet viste en afsporet frontvogn pløjede ind på en mark, mens en anden afsporet vogn landede på siden. En tredje vogn forblev oprejst, mens en fjerde brød i brand, sagde nyhedsbureauet ANP.

Ambulancetjenester, herunder en traumehelikopter, skyndte sig til stedet for at bringe de hårdest kvæstede passagerer til hospitalet. Det skriver The Guardian.

Det var ikke umiddelbart klart, hvor alvorlige deres kvæstelser var.

"Vi hørte et højt brag, og pludselig gik lyset ud. Vi kunne i første omgang ikke komme ud af toget, fordi der ikke var strøm," fortalte et uidentificeret vidne til den lokale tv-nyhed Omroep West.

Anbefalet til dig