Frygtelig tragedie i dansk ferieparadis: To lig er skyllet i land

06/09/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Begge kroppe er mænd.

Mest læste i dag

Eftersøgningen af ​​den forsvundne yacht 'Makan Angin' fortsætter, og redningshold og helikoptere finkæmmer området ved Porto Cristo i dag efter at have modtaget flere rapporter om et andet lig, der flyder rundt i vandet.

Et lig blev fundet mandag, men er stadig ikke blevet identificeret.

Mandag eftermiddag kom der nye meldinger om det mulige andet lig i havet, men barske forhold på havet gjorde situationen svær.

I dag er indsatsen fokuseret på at lokalisere og redde det andet lig.

Tidligt i eftermiddag lykkedes det Guardia Civil at finde det andet lig fra kysten ud for Manacor.

Folk fra Special Group of Underwater Activities (GEAS) har udvundet kroppen fra vandet i nærheden af ​​Cala Mendia og Cala Anguila. Det skriver MajorcaDailyBulletin.

Hvad der skete med liget, der dukkede op sidste mandag i samme område, vil DNA-tests kunne afklare- også om der er tale om de to besætningsmedlemmer på sejlbåden, der forsvandt i Minorca-kanalen, eller andre personer

De to lig, der blev fundet, var begge mænd.

I tilfældet med det første lig blev den første melding modtaget søndag eftermiddag, og liget blev først fundet mandag. Det er endnu ikke blevet bekræftet, om det er et af besætningsmedlemmerne på sejlyachten, da liget er i en meget dårlig stand, og identifikation vil tage tid.

Ifølge Guardia Civil blev ligresterne sendt til Forensic Anatomical Institute, og de vil forsøge at identificere den afdøde ved hjælp af DNA-test.

Medlemmer af Special Group of Underwater Activities (GEAS) og en Guardia Civil-helikopter deltager i operationen samt Søfartssikkerhedsagenturet. Eftersøgningen vil fortsætte langs hele østkysten fra Capdepera til Ses Salines, selvom voldsomme bølger komplicerer opgaven.

De to besætningsmedlemmer på yachten der forsvandt, en tysk far og søn på 50 og 19 år, forlod Cala Galdana (Minorca) i slutningen af ​​august til Cala d'Or (Mallorca). Klokken 18.30 samme dag modtog man en melding om, at kontakten til sejlyachten var gået tabt kl. 10.00.

Anbefalet til dig