Frygtelig tragedie: Kvindelig håndboldspiller død

18/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Håndboldspilleren blev kun 29 år.

Mest læste i dag

Den russiske håndboldspiller, Victoria Divak, døde i Astrakhan i en alder af 29 år, oplyste det russiske håndboldforbund på sin officielle hjemmeside, og udtrykte kondolence til Victorias familie og venner. Det skriver Athletistic.

Om eftermiddagen den 17. april faldt atleten ud af vinduet i en lejlighed på ottende sal. Det informerer "Notebook Astrakhan" med henvisning til sin kilde.

Ifølge mediet har pressetjenesten fra ICR-undersøgelsesudvalget for Astrakhan-regionen data om en piges fald fra vinduet på ottende sal i en lejlighedsbygning nr. 10 på Sofia Street Perovskaya.

Ministeriet afviste at navngive den afdøde og tilføjede kun, at de efterforskede hendes død. Mere vil de ikke udtale sig om.

Victoria Divak blev født ind i en sportsfamilie: hendes far Viktor Divak var fodboldspiller, han spillede for Rotor (Volgograd) og Torpedo (Volzhsky).

Da Victoria voksede gik hun på Volgograd håndboldskole. Derefter begyndte hun sin sportskarriere på Dynamo-Sinara og vandt det russiske mesterskab tre gange med dette hold. Derefter spillede hun for Kuban, den tyske klub Halle Neustadt, det franske hold Achenheim Truchtersheim og den hviderussiske Gomel.

Anbefalet til dig