Frygtelig ulykke: 1-årig dreng dræbt på tragisk vis

22/08/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
Den lille dreng er blevet beskrevet som “den smukkeste lille lyse og yndige søn”, efter at han på tragisk vis blev dræbt.

Mest læste i dag

Et lille barn, der blev dræbt efter at være gået ud af et sommerhus og blev ramt af en jeep, er blevet navngivet lokalt. 

Brandon Thomas Byrne, der kun er 21 måneder gammel, blev ramt af bilen nær landsbyen Ballinagare i irske Co Roscommon omkring klokken 9 fredag.

Det blev forstået, at den lille dreng og hans forældre var på ferie i Irland og boede hos familiemedlemmer, da hændelsen skete. 

Blomsterhyldest og billeder af det lille barn er blevet efterladt på stedet efter den frygtelige tragedie. 

I et opslag på nettet skrev hans sønderknuste far Andrew: 

“Han var min elskede søn, elsker dig altid til tidernes ende.” 

Brandon vil blive ført til familiens hjem i Clonsilla i aften fra klokken 18, før han bliver bragt til englemesse i apostlen St. Philip, Mountview, Clonsilla klokken 10 i morgen, det skriver The Mirror.

Han vil derefter blive stedt til hvile på Mulhuddart kirkegård. 

Hans begravelses meddelelse beskrev ham som “den smukkeste lille lyse og yndige søn”.

“Brandon Thomas Byrne, Clonsilla, Dublin 15, 21 måneder gammel, sov stille ind omgivet af sin familie, der elsker og værner om ham, 19. august 2022,” lød det.

“Brandon, den smukkeste lille lyse og yndige søn af Louise Kehir og Andrew Byrne og elskede barnebarn af James, Noelene og Fran; Afgået ved døden.”

“Desværre savnet af sine sønderknuste forældre, bedsteforældre, hans onkler Richard og Mark, familie, venner og naboer.” 

Barnet havde forladt sin seng og vandret ud af huset alene, mens hans forældre stadig sov.

Det menes, at sammenstødet skete, da en bilist ikke så barnet, da han kom ind i området tæt på, hvor det lille barn havde opholdt sig. 

Han advarede straks beboerne i det nærliggende hus, efter at han indså, hvad der var sket. 

De bemærkede hurtigt, at barnet ikke var i sengen eller inde i huset, og drengen blev behandlet på ulykkesstedet af redningsfolk. 

På trods af deres bedste indsats blev han dog senere erklæret død. 

En kilde fortalte i weekenden: 

“De var et par fra Storbritannien, der boede i et familiemedlems hus i et meget landligt område lidt uden for Ballinagare.” 

“En nabo, der ejer marker ved siden af dem, var ved at dreje ind til sin jord, da han bemærkede et bump. Da han steg ud af sin Jeep og så det lille barn, løb han direkte til huset og advarede folkene indeni. 

“Forældrene lå stadig i sengen på det tidspunkt og informerede ham om, at deres søn stadig sov. Desværre opdagede de hurtigt, at dette ikke var tilfældet, og at barnet måtte have forladt huset alene.” 

Det lokale politi efterforskede hændelsen i weekenden, men bekræftede, at det var en ulykke.

Der blev ikke meldt om andre tilskadekomne ved sammenstødet. 

Under søndagsmessen i den nærliggende Frenchpark bad den lokale præst for Brandon. 

En lokal tilføjede: 

“Det er en helt forfærdelig tragedie, vi kan alle stadig ikke tro det, det er virkelig hjerteskærende.” 

“Den stakkels familie bliver aldrig den samme igen.”

Anbefalet til dig