Frygteligt fund i skraldespand: 16-årig anholdt

Af: Ida Hansson

|

24/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 16-årige pige er nu anholdt.

Mest læste i dag

For få dage siden gjorde man et yderst forfærdeligt fund i en skraldespand i byen Cleveland i den amerikanske delstat Ohio. Man fandt nemlig et sæt nyfødte babyer døde.

Cleveland Homicide Police Unit fortæller til mediet PEOPLE, at en 16-årig kvinde, som politiet mener, fødte spædbørnene få dage tidligere, er blevet lokaliseret og bragt på hospitalet for medicinsk behandling.

Ifølge politiet var det den 16-årige piges mor, der kontaktede politiet.

Hun vidste at datteren var gravid, og datteren havde efter sigende sagt til sin mor, at hun havde født og efterfølgende lagt tvillingerne i skraldespanden.

TV-stationen WKYC rapporterede, at børnene blev født torsdag. Naboer fortalte, at de hørte babyerne græde sent om aftenen, men de tænkte ikke mere over det, udover at de troede, at spædbørnene ventede på at få mad.

"Nu hvor jeg ved, hvorfor politiet er her, gør det ondt," tilføjede en nabo til kanalen.

I henhold til loven i Ohio kan forældre, hvis forældre føler, at de ikke kan tage sig af et nyfødt barn ordentligt, aflevere et spædbarn i en lokal "sikker havn" uden straf, så længe det er gjort inden for 30 dage efter barnets fødsel.

Ifølge Ohio Department of Job and Family Services omfatter disse steder hospitaler, brandstationer eller politistationer.

Det vides endnu ikke præcis hvornår babyerne er døde.

Anbefalet til dig