Frygteligt: Ung kvinde gruppevoldtaget på hotel i Grækenland

Af: Ida Hansson

|

08/09/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinde fortalte politiet, at hun blev 'immobiliseret' og derefter gruppevoldtaget på et hotel af mellem fem til otte mænd.

Mest læste i dag

En britisk kvinde blev angiveligt gruppevoldtaget af en gruppe belgiske mænd på et hotel på den græske ø Rhodos.

Den 31-årige kvinde fortalte politiet, at hun og hendes venner mødte mændene i alderen mellem 30 til 35 år på en natklub i badebyen Faliraki i de tidlige timer søndag morgen.

Hun og hendes venner vendte derefter tilbage til mændenes hotelværelse, hvor hun fortalte det græske politi, at hun havde sex (med samtykke) med en af ​​mændene på altanen på hotellet såvel som inde på værelset, ifølge det lokale nyhedsmedie Dimokratiki.

"De gik sandsynligvis tilbage til deres hotel. Hun hævdede, at hun indvilligede i at have sex. Men da hun forlod stedet, rejste hun sigtelse for gruppevoldtægt og sagde, at hun blev immobiliseret af to af de fire og gruppevoldtaget. Hun nævner ikke specifikt deres navne i sine anklage," sagde eenior talsmand for græsk politi, Konstantina Damoglidou, om hændelsen.

Hun hævdede, at hendes venner på et tidspunkt i løbet af den tid, hun havde sex med samtykke, forlod stedet, og det var da gruppen af ​​mænd angiveligt angreb og gruppevoldtog hende.

Hun beskrev begivenhederne for politiet og sagde, at hun flygtede fra hotelværelset og tog en taxa tilbage til sin bolig. Det skriver Daily Star.

Kvinden rapporterede om den påståede hændelse mandag morgen kl.07.

Det påståede offer identificerede alle fire mænd som sine voldtægtsmænd, mens alle fire mænd "ikke accepterede anklagen mod dem", rapporterer lokale medier.

Efterforskere har taget DNA-prøver fra de eksisterende mistænkte og venter på resultaterne af en retsmedicinsk undersøgelse og test.

Græsk politi sagde tidligere i går (7. september), at de ikke har udstedt en arrestordre, da "det ikke er fastslået, om [kvindens] påstande er sande."

"Vi fortsætter med at undersøge beskyldningerne, fordi myndighederne endnu ikke har fastslået, at hendes påstande er sande, og derfor flytter vi til anholdelse eller varetægtsfængsling af de mænd, der er involveret i hendes klage," sagde Konstantina Damoglidou.

Anbefalet til dig