Fuldstændig vanvittigt: Bilist får 32 klip i kortet - på én gang

20/2/23 10:39

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Politiet havde rigeligt at notere den unge bilist for

En ung mand, der forsøgte at stikke af fra politiet, havde ordensmagten i hælene i hele 52 kilometer, inden han blev stoppet. Og det har nu kostet ham meget dyrt.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Anklagere er en 28-årig mand blev dømt skyldig i en lang række overtrædelser af færdselsloven, hvilket har ført til, at han på én gang har fået intet mindre end 32 klip i kørekortet.

Og det hjalp ikke på hans situation, at han i forvejen havde mistet sit kørekort. Egentlig skulle dette have afholdt ham fra at sætte sig bag rattet, men det gjorde det ikke. Og ikke nok med det, så var han tilmed også påvirket.

Da han kom flyvende gennem trafikken i høj fart, blev han opdaget af en politibil, der besluttede at køre efter ham, og i den tid, hvor de gjorde det, kunne de skrive ham for i alt 59 overtrædelser af færdselsloven, skriver SE og HØR.

Blandt de overtrædelser, som han nu er blevet dømt for, finder man 'kørsel for rødt, venstre om helleanlæg og kørsel med stoffer i blodet', lyder det i rapporten.

Han havde ikke planer om at give op uden kamp. Derfor nåede politiet at køre efter ham i 52 kilometer, inden de kunne anholde ham i Gladsaxe, selvom jagten startede i Greve.

Den unge mand er blevet hårdt straffet for sine handlinger, da han er blevet idømt fire måneders ubetinget fængsel, 50.000 kroner i bøde samt en frakendelse af kørekortet i 10 år.

Manden har ifølge SE og HØR endnu ikke besluttet sig for, om han vil anke sin straf.