Fundet livløs i vejkant: Politiet mistænker 'kriminelt forhold'

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet mistænker, at der er sket en forbrydelse

Lige nu læser andre også

Politi og teknikere har det meste af dagen været til stede i Allingåbro. Fredag aften er Østjyllands Politi så kommet med mere information i forbindelse med arbejdet.

Politiet har bekræftet, at en mand i formiddags blev fundet død i vejkanten.

De kan videre fortælle, at de mistænker, at det skyldes et kriminelt forhold.

Politiet fik anmeldelsen klokken 10.05, hvilket fik flere betjente samt ambulancer til at rykke ud. Desværre blev manden kort efter erklæret død af en læge.

Ifølge Ekstra Bladet har en bilinspektør været forbi for at lave undersøgelser, mens også flere steder i området er blevet gennemsøgt.

Men hvad det helt præcist er, politiet leder efter, eller hvad der giver anledning til at mistænke, at der kan være tale om en forbrydelse, vides endnu ikke.

Nu mistænker Østjyllands Politi, 'at der muligvis kan ligge et kriminel forhold bag', lyder det i en pressemeddelelse.

Men i forbindelse med mistanken om, at der muligvis kan ligge et kriminel forhold bag, leder politiet efter vidner.

De leder således efter vidner, "der i perioden fra torsdag aften kl. 22.00 til fredag kl. 10.00, har observeret usædvanlig adfærd eller mistænkelige køretøjer i området ved Nordkystvejen i Allingåbro omkring krydset ved Mamrelundsvej".

Har man været i området i ovenstående periode, skal man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114, skriver politiet, som kender identiteten på den afdøde.

Den afdødes identitet er blevet fastslået og hans pårørende er underrettet.

Nordkystvejen har været spærret i begge retninger i flere timer, mens politiet har arbejdet på stedet. Den er nu åben igen i begge retninger.

Anbefalet til dig