Fynbo vandt 1 million kroner i Lotto: Brugte hele beløbet på rekordtid

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han vidste med det samme, hvad han ville bruge pengene på.

Lige nu læser andre også

En ældre mand fra Fyn havde længe drømt om at vinde den store gevinst i Lotto: Da heldet så endelig slog ned, vidste han lige præcis, hvad pengene skulle gå til, og så var gevinsten hurtigt væk igen.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Under en måned. Så hurtigt fik (næsten) alle pengene ben at gå på, da en ældre mand fra Fyn for nyligt vandt 1.000.000 kroner i Lotto.

Og det har han det helt fint med.

”Det føles bare godt. Nu skylder vi ikke nogen noget som helst. Vi har det virkeligt godt. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse, det er skønt!” griner manden uden så meget som antydningen af fortrydelse.

Som så mange andre havde den lykkelige vinder tit og ofte snakket med konen om, hvad de ville bruge pengene på, hvis de en dag vandt den store gevinst i Lotto. Og derfor var han godt forberedt, da pengene for nyligt landede på kontoen.

En portion af gevinsten gik til at betale huslånet ud, og lige så mange penge gik direkte videre til børn og børnebørn, som i sagens natur også blev vældigt glade for gaven.

Det var til stor glæde for vinderen og hans kone, som ikke føler, at de selv mangler noget i tilværelsen – eller næsten da: For der er stadig et mindre, femcifret beløb tilbage på kontoen, og de skal blandt andet gå til lidt øget komfort i dagligstuen.

”Vi skal have to nye, ens lænestole, der kan klappe ud med skamler og det hele. Det vil vi godt ofre på os selv. Men ellers har vi det, som vi skal have,” siger manden muntert.

Anbefalet til dig