Går viralt: Har levet af råt kød i 166 dage

27/4/22 12:17

Ida Hansson

Foto: Instagram/@rawmeatexperiment
En amerikansk vlogger har kun spist råt kød i 166 dage. Nu er hans følgere bekymrede.

Fans af en amerikansk vlogger, der kun har indtaget råt kød de sidste 166 dage, frygter, at han kan være på "randen til sindssyge", efterhånden som hans sociale medier bliver mere og mere bizarre.

Manden bag rawmeatexperiment Instagram-kontoen begyndte sin mærkelige søgen sidst sidste år og jokede med, at han "kun gør det hver dag, indtil jeg dør af bakterier."

Hans typiske måltider omfatter bøffer, fisk og kyllingebryst (alt sammen råt) og drikkevarer af æggeblomme, rå animalsk mælk og "naturligt" vand.

Foto: Instagram/@rawmeatexperiment

Foto: Instagram/@rawmeatexperiment

Hans besynderlige indsats har tiltrukket ham en enorm tilhængerskare med hele 144.000 følgere.

Men på grund af de åbenlyse sundhedsrisici, der er forbundet med at indtage råt kød, bliver nogle af hans følgere mere -og mere bekymrede for hans sundhed og mentale velvære. Det skriver TheSun.

I sin seneste video - mens han spiser næste et kilo råt kød- pontificerede manden, hvilken effekt hans kostvalg havde haft på hans verdensbillede.

"Kød er den eneste fødevare, som ingen har dårlige reaktioner på (bortset fra de enlige stjerneflåter opfundet af store grøntsager), og døde dyr er den eneste fødevaregruppe, der har alle de mikronæringsstoffer, som et menneske har brug for," skrev han og fortsatte:

"Jeg har lært meget om natur, landbrug, jord, historie, ernæring osv. ved at følge de kødædende mennesker."

Som svar strømmede hans følgere til tasterne for at stille spørgsmålstegn ved hans tankegang, og de kom med nyttige forslag til, hvordan han kunne blive en smule sundere.

Foto: Instagram/@rawmeatexperiment

Foto: Instagram/@rawmeatexperiment

En sagde: "Drik mere vand, bror."

En a nden jokede: "Se på denne side og fortæl mig, om han er skør, mistet forstanden eller er på randen af ​​sindssyge."

Selv uden tests ser det ud til, at der er en meget klar medicinsk konsensus om, hvorvidt du regelmæssigt skal spise råt kød (det anbefales bestemt ikke).

Healthline udtaler, at der er en række problemer, som en  rå-kødspiser sandsynligvis vil møde, herunder madforgiftning. Symptomer på fødevarebåren sygdom omfatter kvalme, opkastning, diarré, mavekramper, feber og hovedpine.