Gælder kun i dag og i morgen: Her gives kød væk helt gratis

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Du skal skynde dig, hvis du vil have fingre i det gratis kød.

Lige nu læser andre også

Det er ikke nogen hemmelighed, at stigende priser på dagligvarer har presset flere danskere, der nu kæmper for at få enderne til at hænge sammen.

Blandt andet har B.T. bragt en artikel om en mor ved navn Rie, der kun har 1.200 kroner til mad hver måned til hende selv og hendes to døtre.

En af metoderne, hun bruger til at holde sig inden for budgettet er, at hun ikke køber kød, fordi det simpelthen er for dyrt.

Sådan er der garanteret også flere andre danskere, der har det, men nu er det faktisk muligt at få fingrene i gratis kød, hvis man er hurtig.

Raunsmed fjerkræfarm har nemlig lige delt et opslag på Facebook, hvor de skriver, at de er ved at rydde op i deres fryser, og at der kan hentes to tons kød helt gratis:

"Vi slutter 2023 af med oprydning i vores fryser. Vi godt 2 tons kød som kan afhentes gratis. Kylling - kalkun - gås - ænder - skrog med mere. Det først til mølle, med vi har meget så vi tror ikke nogen kommer til at køre forgæves", skriver de.

Man skal dog være hurtig, hvis man vil have fingrene i det gratis kød.

Det er nemlig kun i dag og i morgen, at man har muligheden for at få fingrene i det. I dag vil det være muligt at hente det gratis kød indtil klokken 17.00, og i morgen, lørdag, kan det afhentes mellem 10.00 og 15.00.

Raunsmed fjerkræfarm har base i Løkken i Nordjylland.

Du kan læse hele opslaget herunder.

Anbefalet til dig