Gæs fik revet hovederne af: Politiet søger vidner

10/3/22 10:21

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Østjyllands Politi fik en anmeldelse lidt udover det sædvanlige.

Politiet modtager anmeldelser om alt mellem himmel og jord. Nogle gang er der dog sager, som er af ganske mærkværdig karakter.

Onsdag kl. 13.05 fik Østjyllands Politi nemlig en anmeldelse om, at en flok gæs på ukendt vis havde fået revet hovederne af, mens de havde opholdt sig i en indhegning ved en landejendom på Futtingvej i Futting ved Thorsø. Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den 29-årige kvinde, der har de fem gæs, har forklaret til politiet, at hun var ude at se til dem ved 8-tiden om morgenen, og da hun ville se til dem igen ved 10-tiden, lå de fire af dem på marken uden hoveder, og den sidste var forsvundet fra stedet. Hovederne var heller ikke nogen steder at se. 

Undersøgelser på stedet tyder på, at der er tale om en bevidst handling, hvor en eller flere gerningsmænd har rykket hovederne af gæssene. Der er uvist, hvordan gerningsmanden/-mændene er kommet til og fra stedet, men der blev konstateret et hul i hegnet, hvor man formentlig er kommet ind.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set en eller flere personer ved landejendommen i tidsrummet fra kl. ca. 08.00 til 10.00 onsdag formiddag. Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.