Galt eller genialt? Dolce & Gabbana lancerer en parfume til hunde

Af: Amalie L.

|

09/08/2024

Nyheder
Foto: Youtube
Foto: Youtube

Lige nu læser andre også

Det italienske modehus Dolce & Gabbana har netop afsløret et af deres nyeste produkter: Parfume til hunde. Med lanceringen af Fefé, en duft opkaldt efter grundlæggeren Domenico Dolces egen hund, står det klart, at intet er for godt til menneskets bedste ven.

Det skriver Oddity Central.

Fefé er ikke bare en hvilken som helst parfume. Den kommer i en elegant grøn lakeret glasflaske med en rød metalhætte og en guldbelagt pote på 24 karat – alt sammen til den nette sum af 738 danske kr. for 100 ml. 

Men hvad får man så for pengene? Ifølge Dolce & Gabbana byder Fefé på varme noter af ylang, rene strejf af musk og undertoner af sandeltræ, hvilket skulle give din hund en duft, der ville få selv de mest sofistikerede haler til at logre.

Men ikke alle er lige begejstrede for luksusparfumen. På trods af Dolce & Gabbanas forsikringer om, at Fefé er alkoholfri og sikker for hunde, har flere dyrlæger stillet spørgsmålstegn ved produktets nødvendighed. 

"En hundeparfume med ylang-ylang og sandeltrædufte er spild af penge med potentiale til at irritere hunde," lyder det fra en kritisk dyrlæge. 

Fabian Rivers, ambassadør for RSPCA, mener også, at hunde måske kan blive distraheret eller irriteret af den fremmede duft.

Selvom Fefé måske får nogle løftede øjenbryn med på vejen, har Dolce & Gabbana skabt et produkt for dem, der ønsker at give deres hund lidt ekstra luksus i hverdagen - selvom det nok kan diskuteres, om det er for hundens eller ejerens skyld.

Anbefalet til dig