Gave til 800.000 strømkunder: Er gratis resten af året

Nyheder
Foto: Presse
Foto: Presse
800.000 danske el-kunder kan klappe i hænderne.

Lige nu læser andre også

Elnetselskabet Norlys har besluttet at give en ekstraordinær rabat til sine 800.000 elkunder. Fra den 1. august og resten af året vil kunderne slippe for at betale nettarif. Dette sker efter et milliardoverskud i selskabet.

Det skriver Finans.dk.

For en typisk husstand med et gennemsnitligt elforbrug vil dette betyde en besparelse på omkring 930 kr. Dette er en betydelig lettelse for mange husholdninger, især i en tid, hvor mange oplever stigende omkostninger på forskellige områder.
Norlys' beslutning om at give denne rabat kommer efter et succesfuldt år, hvor selskabet har haft et milliardoverskud.

Dette overskud har givet dem mulighed for at give noget tilbage til deres kunder, som har været en stor del af deres succes.

Denne beslutning er et eksempel på, hvordan virksomheder kan bruge deres overskud til at give tilbage til deres kunder og samfund. Det viser også, hvordan virksomheder kan tage ansvar for deres kunders økonomiske velbefindende ved at give rabatter og fordele, når de har mulighed for det.

Norlys' beslutning er en positiv nyhed for deres kunder, og det vil være interessant at se, om andre virksomheder vil følge deres eksempel i fremtiden.

Anbefalet til dig