Geggo advarer: "De lokker penge ud af folk"

Af: Thea Andersen

|

06/12/2022

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Pas på, når du handler!

Mest læste i dag

I øjeblikket er der flere personer, der oplever at blive snydt via appen Tise. En app, som hjælper folk med at genbruge og som den 32-årige Stephanie Salvarli, bedre kendt som Geggo, tidligere har reklameret for og samarbejder med.

Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke er Tise, der snyder, men nogle "kedelige typer", der har fundet en smutvej til at stjæle fra ærlige mennesker via appen.

Det advarer hun om i en story på Instagram.

I en besked fra en af hendes 636.000 følgere bliver det beskrevet, hvordan de lokker penge ud af folk:

"Der er personer der udgiver sig for at ville købe dine vare, og så ber de om dit telefon nummer, og så får du sendt links, som ligner de kommer fra Dao eller Postnord, og på den måde, får de fat i dine oplysninger," lyder det.

Det er dog ikke kun på Tise, at folk oplever dette problem. Det sker også på andre markedspladser såsom DBA og Trendsales.

Vær derfor opmærksom - uanset hvor du handler. 

Samarbejdet på hold

Samtidigt fortæller Geggo, at hun har kontaktet Tise for at få svar på, hvad de vil gøre for at løse problemet.

For noget skal der gøres, mener hun.

Indtil problemet er løst, har TV3-stjernen sat samarbejde med Tise på hold.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig