Geggo kæmper med graviditet: Meget smertefuldt

Nyheder
Familien fra Bryggen er efterhånden ved at blive en stor familie. Foto: PR
Geggo fra Familien fra Bryggen har det ikke let for tiden. Hendes anden graviditet har ramt hårdere end den første, og hun døjer virkelig med alle de skrækkelige ting, som enhver gravid frygter.

Mest læste i dag

Til sommer skal hun være mor for anden gang, og hun glæder sig til at gøre datteren til storesøster. Men der er stadig længe til, og denne gang går det ikke så let.

Lægen har fundet frem til lidelsen

30-årige Geggo har på sin Instagram afsløret, at hendes læge nu har fundet ud af, hvorfor hun har så mange problemer i sin gravititet. Det skriver Se & Hør.

I opslaget fortæller hun, at hendes overskuddet er helt nede, fordi hun er blevet ramt af en ret smertefuld bækkenløsning, kombineret med en alt for lav blodprocent.

Hendes læge holder dog godt øje med hende især blodprocenten er under opsyn.

Afslører snart kønnet

I opslaget fortæller hun også, at Danmark snart kan få at vide, om det er en pige eller dreng der gemmer sig i Geggos mave.  

Rygterne går på, at kønnet bliver afsløret i næste afsnit af Familien fra Bryggen. Her holder parret nemlig en "gender reveal"-fest. Det vides ikke endnu, hvordan deres fest kommer til at foregå, men det er en tradition, at man får en kage bagt med enten lyserød eller lyseblå fyld, og så afsløres kønnet ved at man skærer kagen op og afslører farven – og dermed kønnet.

Pink Linse

Geggos baby bliver altså Linses andet barnebarn, og som man kan se på Instagram er hun meget glad for den første.

Linse har da også fået nyt pink hår, som måske kan indikere hvilket køn hun tror babyen har.

 

 

Anbefalet til dig