Geggo købte sugerør fra Louis Vuitton: Du gætter aldrig, hvor mange penge hun betalte

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Sugerør kan også koste en sjat.

Mest læste i dag

Luksusbrands er ofte lig med status, og sådan var det også engang for Stephanie 'Geggo' Karma Salvarli.

Kendt fra reality-serien "Familien fra Bryggen" deler Geggo nu sin personlige rejse mod et mere jordnært liv med sine følgere på Instagram.

Blandt de mindre stolte øjeblikke nævner hun et par uforlignelige guldsko fra Dolce & Gabbana, som aldrig har forladt skokassen - og som heller ikke ligefrem var gratis.

I skrivende stund koster skoene omtrent 7.000 danske kroner. Det vides ikke, hvad de kostede, da Geggo erhvervede sig skoene.

Sådan skriver HER & NU.

"Engang købte jeg ting, fordi de havde et dyrt mærke på, og jeg selv troede, jeg var mega rig, og det blev blandt andet til de her fuldstændige gyselige guld-rædsler", skriver hun i opslaget.

Men det er ikke kun guldskoene, der får Geggo til at ryste på hovedet af sig selv.

Hun afslører også, at hun har brugt omkring 7.000 kroner på Louis Vuitton sugerør; et køb som hun den dag i dag fortryder inderligt.

Disse køb er dog blevet et vendepunkt for hende.

"Hvad gik der gennem min hjerne? Det tænker jeg om mange af de idiotiske køb, jeg har lavet. Denne her topper faktisk", skriver hun.

Disse indrømmelser fra Geggo er ikke kun et opgør med fortidens forbrug, men også en opfordring til refleksion over, hvordan vi vælger at definere værdi i vores liv.

Anbefalet til dig