Geggo og Cengiz afslører babyplaner

Af: Thea Andersen

|

29/11/2023

Nyheder
Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Parret løfter nu sløret for deres babyplaner.

Lige nu læser andre også

'Familien fra Bryggen'-parret var ikke ligefrem enige, da spørgsmålet om endnu en familieforøgelse blev rejst i 2021.

Mens Geggo ikke var afvisende over for idéen, skar Cengiz helt ind til benet. Han svarede nemlig kort og godt, at det blev et nej fra hans side.

Men nu, et par år senere, er situationen en anden. I det seneste afsnit af deres podcast, 'Geggo & Cengiz - Helt Ærligt', afslører kendisparret nemlig, at de planlægger at få barn nummer tre inden for den nærmeste fremtid.

"Jeg er typen, der gennemtænker ting. Og den her har jeg virkelig gennemtænkt. Ét: Min førsteprioritet var, at jeg gerne vil gøre dig (Stephanie, red.) lykkelig, og fuldende din drøm. To: Vi har et ret fedt liv. Vores børn har et ret fedt liv, og vi har et hus, hvor der er plads," fortæller Cengiz Salvarli ifølge Her & Nu og fortsætter:

"Så er jeg også sådan: Fuck det, nu går vi all in. Nu er det fire, nu er det 'Beckham'."

I afsnittet deler Geggo også sine tanker og afslører, at selvom hun elsker og har nok i sine to døtre, har hun altid drømt om at blive mor til tre.

Parret venter dog lidt endnu med projekt baby nummer tre. Men hvis alt forløber sig som ønsket, vil Alba og Sia få en lillebror eller lillesøster i slutningen af det kommende år.

Du kan lytte til 'Geggo & Cengiz - Helt Ærligt' hos Podimo.

Anbefalet til dig