Geggo og Cengiz deler glædelig nyhed

08/08/2023

Thea M. Andersen

Foto: Presse TV3
'Familien fra Bryggen'-parret kan snart fejre stor milepæl.

Mest læste i dag

Igennem mere end 10 år har Stephanie Salvarli, bedre kendt som Geggo, og hendes ægtefælle Cengiz Salvarli gavmildt delt ud af deres liv og hverdag på Amager i det populære program 'Familien fra Bryggen'.

Kendis-parret har tidligere udtalt, at det har været sjovt at medvirke i programmet, men det er et overstået kapitel nu. Ikke desto mindre kan danskerne stadig følge med i deres hverdag, med alt fra bleskift og leverpostej til eksistentielle kriser, alvor, sjov og spas.

For knap et år siden kastede de sig nemlig ud i et nyt projekt: podcasten 'Helt Ærligt'.

Dette afslørede både Geggo og Cengiz på deres respektive profiler på Instagram.

"Vi har sørme lavet en lækker lille podcast som udkommer hver onsdag fraaaa nu af - og de 2 første afsnit er allerede ude på Podimo nu, så der er jo faktisk lidt hyggeligt for dig at lytte til på vej på job," skrev Geggo blandt andet i et opslag på det sociale medie.

Og danskerne er tilsyneladende vilde med at lytte til ægteparret. De kan nemlig snart fejre en stor milepæl; 60.000 følgere i Podimo-appen.

Det fortæller Geggo og Cengiz i et nyhedsbrev ifølge BILLED-BLADET.

"Vi kan ikke få vores arme ned – tænk, at vi meget snart nærmer os 60.000 følgere i Podimo-app'en og så mange af jer lytter med hver uge til vores nyeste episode. Vi har sagt det før i podcasten, men tak fordi I vil være med på vores rejse," skriver 'Bryggen'-parret, der glæder sig over det store antal følgere.

Du kan lytte til podcasten her.

Anbefalet til dig