Geggo og Cengiz deler glædelig nyhed

Af: Thea Andersen

|

08/08/2023

Nyheder
Foto: Presse TV3
Foto: Presse TV3
'Familien fra Bryggen'-parret kan snart fejre stor milepæl.

Lige nu læser andre også

Igennem mere end 10 år har Stephanie Salvarli, bedre kendt som Geggo, og hendes ægtefælle Cengiz Salvarli gavmildt delt ud af deres liv og hverdag på Amager i det populære program 'Familien fra Bryggen'.

Kendis-parret har tidligere udtalt, at det har været sjovt at medvirke i programmet, men det er et overstået kapitel nu. Ikke desto mindre kan danskerne stadig følge med i deres hverdag, med alt fra bleskift og leverpostej til eksistentielle kriser, alvor, sjov og spas.

For knap et år siden kastede de sig nemlig ud i et nyt projekt: podcasten 'Helt Ærligt'.

Dette afslørede både Geggo og Cengiz på deres respektive profiler på Instagram.

"Vi har sørme lavet en lækker lille podcast som udkommer hver onsdag fraaaa nu af - og de 2 første afsnit er allerede ude på Podimo nu, så der er jo faktisk lidt hyggeligt for dig at lytte til på vej på job," skrev Geggo blandt andet i et opslag på det sociale medie.

Og danskerne er tilsyneladende vilde med at lytte til ægteparret. De kan nemlig snart fejre en stor milepæl; 60.000 følgere i Podimo-appen.

Det fortæller Geggo og Cengiz i et nyhedsbrev ifølge BILLED-BLADET.

"Vi kan ikke få vores arme ned – tænk, at vi meget snart nærmer os 60.000 følgere i Podimo-app'en og så mange af jer lytter med hver uge til vores nyeste episode. Vi har sagt det før i podcasten, men tak fordi I vil være med på vores rejse," skriver 'Bryggen'-parret, der glæder sig over det store antal følgere.

Du kan lytte til podcasten her.

Anbefalet til dig