Gentager kæmpe succes: Landmand søger kærlighed-værten vil gøre det igen

28/9/20 09:45

Sarah Steenfeldt

Lene Beier er aktuel i 'Landmand søger kærlighed' og 'Hjejm til gården'. Begge programmer sendes på TV2 og TV 2 Play. Foto: Lotta Lemche
Lene Beier fik i den grad positiv respons da hun rakte en hånd ud til danskerne i foråret, derfor vil hun gøre det igen.

Nedlukningen af Danmark i foråret havde store konsekvenser - både økonomisk, men for mange havde det også psykiske konsekvenser. Mange gik hjemme uden den store kontakt til andre og det kan føles utrolig ensomt. Derfor bestemte Lene Beier sig for at gøre en forskel hvor hun kunne. 

Den smilende ‘Landmand søger kærlighed’-vært inviterede nemlig danskerne på en kop ‘telefonkaffe’. Hun tilbød simpelthen at ringe ud og få sig en sludder og en kop kaffe gennem telefonen. 

‘Sidder du og føler dig ensom derhjemme- og savner en at snakke med i disse tider? Så vil jeg gerne ringe til dig! Jeg har tid til at ringe hver dag efter ungernes hjemmeskole er afsluttet mellem 13.30 og 14.30, så send mig en besked hvis jeg skal ringe til dig, så kan vi sludre over en kaffe i hver sin ende af røret. Ps. Jeg aner ikke om der er et behov, men jeg ringer til så mange jeg kan nå. Pps. Jeg er hverken psykolog eller læge! Jeg synes bare det er hyggeligt at sludre’. Skrev hun den 24. marts i et opslag på Instagram.

Positiv feedback

Tilbuddet fik et hav af positive kommentarer og mange benyttede sig også af lejligheden for en god sludder med den populære vært. 

‘Verden skulle have flere pragtfulde kvinder, som dig Lene Beier. Du gør ALT med hjertet det rigtige sted og med det største overskud. Dét vil jeg øve mig på. Den største respekt herfra. Skrev en kvinde til opslaget.

Tusind tak for snakken! Du er et godt menneske, Lene. God søndag. Skrev en mandlig følger til opslaget. 

Ikke fastlagt hvornår

Til Realityportalen bekræfter værten at det ‘helt sikkert er noget hun tager op igen’. Det er dog ikke bestemt hvornår, da hun lige nu har travlt med optagelserne til programmet ‘Hjem til gården’. Hun fortæller nemlig at det er nemmest for hende at snakke med folk, når hun ikke står midt i en produktion af et program - for der ved hun aldrig hvornår og hvor længe hun skal arbejde, fortæller hun. Derfor ønsker hun ikke at give sig i kast med ‘telefonkaffe’ når hun er i en periode, hvor der kan risikere at forekomme mange ændringer, som der jo kan forekomme i tv. 

Man kan dog pege på at vinterhalvåret kan være et muligt bud på, hvornår hun vil genoptage ‘telefonkaffen’. Vinterhalvåret kunne nemlig være et muligt bud på, hvornår værten igen får huller i kalenderen, til en god sludder. Der er hun nemlig færdig med optagelserne til ‘Hjem til gården’. Hun fortæller at hun som regel arbejder meget i sommerhalvåret, hvor vinterhalvåret byder på mere ro. 

Når optagelserne til ‘Hjem til gården’ slutter i september, er det tid til ferie med familien - og derefter ved hun ikke hvad der skal ske, udover at hun krydser fingre for, at hun igen til foråret skal i gang med endnu en sæson ‘Landmand søger kærlighed’.