Ghita Nørby i ny stjernerolle: Det skal hun lave nu

Af: Mie M.B

|

08/12/2023

Nyheder
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Den kendte skuespillerinde er klar på endnu et eventyr

Mest læste i dag

Baronessen fra benzintanken, 88-årige Ghita Nørby, træder snart til i en ny rolle. Det er noget hun ikke før har haft særlig meget erfaring med, men som hun med sin karakteristiske stemmer og indlevelsesevner nu skal teste et i nyt format: Som indlæser på lydbogstjenesterne med bogen ”Drengen, der gik i et med tapetet – Og andre eventyr” af forfatteren Thomas Korsgaard. Den erfarne skuespillerinde skal lægge stemme til flere af de eventyrlige begivenheder i den fiktive by Slumrestrup. Det skriver mediet Se og Hør.

Bogen udkom fredag og er allerede tilgængelig med Ghita Nørbys indlevelse på diverse lydbogstjenester. Dette er ikke første gang, Ghita Nørby udforsker nye territorier. Tidligere deltog hun i tv-roadtrips med Jim Lyngvild, hvor de udforskede Danmarks fortællinger og kulturskatte.

Samarbejdet fortsatte med udgivelsen af en samtalebog kaldet ”Shitstorm” i oktober 2022. Dog markerede denne udgivelse en ændring, hvor journalist og debattør Anne Sophia Hermansen, der tidligere var en del af projektet, ikke længere blev nævnt i bogen. I stedet blev tidligere chefredaktør Poul Madsen og journalist/forfatter Pernille Redder introduceret som medforfattere.

Det kræver mod og karakterstyrke at træde ud på scenekanten, uanset om den scene er i et teater eller på lydbogsverdenen - og mod må man sige Ghita Nørby aldrig har manglet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig