Ghita Nørby indrømmer: ”Jeg gik over stregen”

05/02/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Michael Bjelke/TV 2. Billedet er fra programmet Meyerheim & Stjernerne
Ghita Nørby har været meget i medierne i de seneste år, og der er blandt andet delte meninger om hendes nok så berømte interview, hvor Iben Maria Zeuthen blev sat på plads af den bestemte dame.

Mest læste i dag

At der var dårlig stemming under sidste års møde mellem Ghita Nørby og tidligere Radio 24syv-journalist Iben Maria Zeuthen, må nom betegnes som en kæmpe underdrivelse. Nu udtaler Ghita Nørby, at hun nok gik over stregen.

Voldsomt temperament

85-årige Githa Nørby er en bestemt dame, og i det berømte interview var hun meget efter Iben Maria Zeuthen.

Efterfølgende har der været stille fra Ghita Nørbys lejr, og hun har kun udtalt sig overfladisk omkring episoden. I de få kommentarer som hun er kommet med virker det ikke til, at hun synes, at hun har gjort noget forkert.

Nu virker det dog til at Ghita Nørby har ændret mening. Da hun deltog i Michael Meyerheims program Meyerheim & Stjernerne, fik han ud af Ghita Nørby, at hun mente, at hun gik over stregen dengang. Det skriver B.T. 

Ledte hende stille derhen

Når man skal have en diva som Ghita til at indrømme fejl, så må man omgå det rigtigt. Michael Meyerheim starter med at sige:

 ”Som jeg opfatter det, så sker der fejl på begge sider. Journalisten gør ikke nok for at tilpasse sig situationen og sørge for, at du har det godt, men jeg vil så også sige, at du går over stregen,” siger Michael Meyerheim spørgende til Githa Nørby.

I programmet afbrydes han af Ghita Nørby som forundringsvis giver ham ret:

”Ja, det gør jeg da. Det gør jeg,” siger Ghita Nørby i programmet. Men hun forsvarer også sin opførsel med, at hun talte så grimt til Iben Maria Zeuten fordi, at hun blev 'provokeret og irriteret'.

Blev selv såret

Selvom Ghita Nørby indrømmer, at hun gik over stregen med at tale grimt, så giver hun samtidigt situationen skylden. Hun fortæller også, at hun blev ked af den efterfølgende debat.

”Jeg blev meget ked af det. Det må jeg indrømme. Jeg blev ked af mig selv. Det gjorde jeg. Jeg var ked af, at der i starten var mennesker, der troede, at jeg til dels var alkoholiker og til dels dement. Det var meget at få at vide,” fortæller Ghita til Meyerheim.

Du kan se hele Michael Meyerheims interview med Ghita Nørby TV2Play.

 

Anbefalet til dig