Ghita Nørby taler ud: På et halvt sekund blev jeg gjort til et væmmeligt menneske

Ghita Nørby er blevet interviewet mange gange - her af Michael Meyerheim, i programmet Meyerheim & Stjernerne på TV 2. Foto: Foto: Michael Bjelke/TV 2

Omdiskuterede Ghita Nørby var ude at optræde, da hun begyndte at fortælle, hvor hårdt det har været efter den seneste kritik oven på et tv-interview, der kørte af sporet.

Ghirta Nørby havde lagt vejen forbi Liselund Højskole, hvor hun blandt andet valgte at underholde med oplæsning af H.C. Andersen-eventyrer, læse danske sange, men også at fortælle,  at der ikke bliver sat pris på tingene, som har betydet en hel del for mange mennesker i dette land, og som man har måttet sande, ikke følger med udviklingen. 

Hun benyttede dog også hendes visit til at knytte nogle ord til, hvordan det er at blive revet igennem mediemaskinen, hvilket Ghita om nogen har været igennem flere gange.

Læs også

Siger nej til TV2: Slutter Vild med Dans efter 15. sæsoner

Det skriver Sjællandske. 

Ghita kunne nemlig efter at have læst højt af diverse danske sange, bekendtgøre, at hun ikke bærer sin byde med smil. 

- Det kan jeg ikke leve op til. Ikke i øjeblikket i hvert fald. Jeg er pludselig blevet ramt af en stor sorg og møder en mærkelig kulde og et had. Jeg har faktisk været kørt sammen og forsvundet. På et halvt sekund blev jeg gjort til et væmmeligt menneske, sagde Ghita Nørby til de vel omkring 75 tilhørere ved arrangementet på højskolen.

Skældte journalist ud under live interview

Det kommer i forbindelse med det seneste tv-interview, som endte med at køre over gevind, eftersom Ghita Nørby ikke havde meget til overs for spørgsmålene, der blev stillet - og det fik journalisten at vide. 

Nørby kunne nemlig ikke få sig selv til at holde sig fra at kalde spørgsmålene "overfladiske", "underlige", "dumme", og "idiotiske". 

Men siden da, selvom hun er folkeeje, så har nogle rettet deres forargelse mod intervieweren, mens andre mod den interviewede.

"Det har været så grusomt. I aner ikke, hvor ondt det gør, og hvor svært det er. Jeg ved jo godt, at jeg er folkeeje, men lige under den dér kærlighed ligger hadet. Had og misundelse, og jeg var slet ikke forberedt, men det hjælper at sidde her med jer og være fælles om at kunne sige, at jeg er ked af det," fortæller hun.

Læs også

Bone's restaurant lukker på grund af corona