Gift ved første blik: Afslører detaljer om familieforøgelse

Foto: Shutterstock
Nu afslører parret søde detaljer.

Mest læste i dag

Hun blev et kendt ansigt blandt danskerne, da hun deltog i det populære DR-program 'Gift ved første blik'. Dog var det ikke i programmet at hun fandt sin store kærlighed - og ægteskabet forliste. 

Men i dag danner Katrine Aakjær Nielsen par med Jeppe, som hun har datteren Karla med - og de venter sig nu deres andet barn. Det afslørede hun for nyligt på sin Instagram-profil.

Nu er der nye detaljer om familieforøgelsen. 

Det er også på det sociale medie, at det denne gang bliver afsløret.

Det er en... 

"Hej lillebror" skriver Katrine Aakjær Nielsen til et sæt blåt tøj, til familiens kommende medlem. 

I 2019 blev parret forældre til nu to-årige Karla. 

Og der er ingen tvivl om, at parret glæder sig til at gøre Karla til storesøster.

"Nogle gange opstår de største mirakler, når de er allermindst ventet men allermest ønsket. Karla har lige et halvt år mere til at øve sig på storesøsterrollen, før det for alvor går løs. Vi kan slet ikke forstå, at vi snart er verdens heldigste forældre til hele to perfekte mirakler, og at vi kan give Karla den største gave i livet," lyder det i opslaget, hvor Kathrine for nyligt afslørede den kommende familieforøgelse. 

Kathrine har selv tidligere skrevet, at både hun og Jeppe var sikre på, at det var en lillesøster der gemte sig i maven. Men det skulle vise sig, at de tog fejl. Til marts næste år kan de hvertfald byde en lille dreng velkommen til verden. 

Lykønskningerne er også strømmet ind til opslaget, hvor følgerne glæder sig på parrets vegne. 

Du kan se hele opslaget her

 

 

 

Anbefalet til dig