Gin var på tilbud i Kvickly: Så tager situationen en chokerende drejning

06/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Flaskerne blev revet væk fra hylderne.

Mest læste i dag

I mandags var det en tilfreds varehuschef i Kvickly Nexø, der mødte ind på arbejde, da han kunne se, at folk havde været vilde med det tilbud, butikken havde kørt weekenden over.

Der var dog et lille men. Sådan skriver TV 2 Bornholm.

Det lille men var, at flere af ginflaskerne ikke havde været en tur på kassebåndet, inden de blev taget med hjem.

Det er ikke gået nogens næse forbi, at de danske dagligvarebutikker kæmper med tyverier som aldrig før - og det var weekenden i Kvickly i Nexø et perfekt eksempel på:

“Et lille eksempel fra vores hverdag: den her den startede på tilbud i fredags, og da jeg kom mandag morgen, var der tomt på hylden. Så tænkte jeg: 'Det var da dejligt, at den havde solgt så godt'”, udtaler varehuschefen og fortsætter: 

“Så tjekkede jeg det, hvor jeg desværre manglede fire. Så ud af de seks der er blevet væk, er fire i hvert fald blevet stjålet her i løbet af weekenden.”

Det seneste stykke tid har det specifikke varehus på Solskinsøen oplevet en stigning på svimlende 25 procent. 

Hverdagsting er for skud

Før i tiden var det gerne dyre varer som vin og mørbrad, der var for skud, men varehuschefen i Kvickly Rønne oplever nu, at det i højere grad kan være ting, som vi bruger i hverdagen.

Han fortæller blandt andet om en episode, hvor der var stjålet syv skiver toastbrød fra en pakke.

Han påpeger, at de voldsomme prisstigninger ligger til grund for adfærden hos de danske tyve, der ikke stjæler store ting.

Butikken i Nexø oplever et tyveri hver anden uge.

Anbefalet til dig