Gitte blev mødt af rystende syn ved SuperBrugsen: Ville have vendt om, hvis hun var alene

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Gitte troede knap nok sine egne øjne.

Mest læste i dag

Gitte Andersen er en af de mange danskere, der for nylig har oplevet udfordringer i forbindelse med de isglatte veje og fortov.

Hun har gangbesvær og går derfor med krykker, hvorfor hun også har et handicapkort, som gør, at hun kan parkere på de handicappladser, som hun er afhængig af, når hun skal handle, da det er svært for hende at bevæge sig på det glatte underlag.

Men da Gitte og hendes mand besøgte SuperBrugsen i Hammel en mandag formiddag, blev de mødt af et rystende syn.

Det skriver Lokalavisen.

De to handicapparkeringspladser foran supermarkedet var dækket af en kæmpe snedynge, der så ud til at være blevet skovlet væk fra de andre parkeringspladser.

Gitte undrer sig over, hvorfor netop handicapparkeringspladserne blev valgt som snedyngens destination, når der var andre parkeringspladser til rådighed.

Det kunne dog være, at der var planer om, at sneen skulle fjernes, og at Gitte havde været uheldig med sin timing, men sådan ser det ikke ud til, at situationen er.

Gittes datter har nemlig bekræftet, at sneen lå akkurat samme sted dagen efter.

Heldigvis kunne Gittes mand hjælpe hende over parkeringspladsen, men hvis han ikke havde været der, havde sagen været en anden:

"Hvis jeg havde været nede at handle alene, ville jeg nok være vendt om igen", siger hun.

TV2 Østjylland forsøgte at få en kommentar fra SuperBrugsen i Hammel, men de ønskede ikke at kommentere på kritikken.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig