Gittes far fik stjålet 100.000 kroner: Så gør hun noget, de færreste ville gøre

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Hvad Gitte så gjorde er ganske atypisk.

Mest læste i dag

Gitte Blaabjergs far har fået stjålet over 100.000 kroner i kontanter.

Tyveriet fandt sted sidste weekend, og Gitte Blaabjerg blev informeret om den rædsomme episode af sin fars hjemmehjælper, der overbragte nyheden.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Gitte anmeldte tyveriet til Fyns Politi allerede søndag omkring middagstid, og hun mistænker, at denne tyv har lavet lignende numre før:

“Der er nemlig en ældre dame i samme område, der har været udsat for det samme. Der tog tyven både penge og smykker. Den sag er også meldt til politiet. Det kan jo være, at det er den samme tyv,” udtaler hun til presse-fotos.dk

100.000 i kontanter

Gitte Blaabjerg beskriver også over for mediet, hvorfor hendes far har så mange penge liggende i kontanter:

“Han er af den gamle skole og vil helst kunne se sine penge. Alt det med Dankort og MitID kan han ikke. For nylig blev han 80, og der ønskede han sig kun penge”, lyder det kort.

Gitte kom dog kort efter episoden på en idé, der måske kunne give pengene tilbage til deres retmæssige ejer.

Rækker ud til gerningsmand

Hun valgte at skrive et længere opslag på Facebook, hvor hun appellerer til tyvens samvittighed.

Hun ved godt, at sandsynligheden for at pengene kommer tilbage er lig nul, men hun ville alligevel give det et skud og skrev derfor følgende:

“Til dig, der har stjålet 100.000 kr. i kontanter fra min Far i Bøgeparken i Årslev i weekenden d. 18. - 19. August?

Hvis du sidder med dårlig samvittighed over, at have stjålet kontanter fra en ældre syg mand, som er min Far. Så har du stadig muligheden for at henvende dig til ham, og levere dem tilbage.

Jeg har meldt sagen til Fyns Politi, men er villig til at trække anmeldelsen tilbage, hvis du aflevere pengene retur til min Far Leif Lundstrøm.

Måske dette opslag er meget naivt af mig, men jeg håber virkelig, at der sidder en derude, som har det mega dårligt med at have frataget en ældre sød mand sine sparepenge. Vi i hans familie, har det virkelig dårligt over, at vores Far, Morfar, Farfar og Oldefar skulle udsættes for dette.

Håber så mange som muligt vil dele mit opslag, og hjælpe min Far.”

Du kan se Gittes opslag herunder:

Anbefalet til dig