Givskud Zoo får fint besøg den 24. august: Gæster kan se frem til en unik oplevelse

Nyheder
Foto: Givskud Zoo
Foto: Givskud Zoo
Den 24. august sker det.

Lige nu læser andre også

Det er ikke mange dage siden, at Givskud Zoo kunne fejre, at de havde haft løver i parken i hele 55 år.

I 1969, da løveparken porten op for første gang, var der nok ikke mange, der havde forestillet sig, hvad den ville udvikle sig til.

I dag - 55 år senere - er Givskud Zoo langt mere end bare en løvepark. Parken er i dag en stor safaripark, der præsenterer omkring 50 dyrearter, samt en række formidlings- og undervisningstilbud. 

Men det kan også være en koncertplads.

2024 byder på et væld af koncerter og shows for hele familien i Givskud Zoo, og det næste show i rækken bliver med en af børnenes favoritter.

Katrine Bille, der blandt andet er kendt fra flere børneprogrammer på DR Ramasjang, er blevet inviteret til at gå på scenen i den zoologiske have.

Når hun optræder, er det med glimt i øjet og stor entusiasme, hvor hun og bandet skaber en dejlig atmosfære af sang, sjov og dans.

Det skriver Givskud Zoo i en pressemeddelelse, som er blevet tilsendt på redaktionsmailen.

Gæster i zooen kan glæde sig til at opleve den populære vært, når hun går på scenen i parken og leverer et brag af et show, hvor små og store kan rocke og synge med.

Katrine Bille har udgivet fem albums med skøn musik til børn og barnlige sjæle.

Sangene, der bliver sunget og spillet, når hun optræder i parken, er fra de populære Ramasjang-programmer og fra Katrines egne soloalbums - så mange af de mindste gæster kender nok en masse af musikken.

Katrine Bille går på scenen i Givskud Zoo lørdag den 24. august 2024 klokken 14.00. 

Anbefalet til dig