Gjorde rystende opdagelse i Netto: Du gætter aldrig, hvad der blev fundet

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der blev gjort flere direkte klamme fund i butikken.

Mest læste i dag

Fødevarestyrelsen udstedte en bøde på 15.000 kroner og en sur smiley til Netto på Beder Landevej i Beder efter en omfattende kontrol den 15. november.

Den tilsynsførende var så travlt optaget, at det resulterede i en af de større bøder. Kontrolrapporten afslører betydelige hygiejneproblemer i butikken, herunder flere klamme fund.

Det skriver Lokalavisen Aarhus.

Rapporten fra Fødevarestyrelsen indikerer, at rengøringen i Netto halter betydeligt. Løse havregryn og pasta blev fundet på gulvet, mens sorte belægninger prydede gulvet og reolerne i grøntafdelingen.

Endvidere lå der indtørrede blade i en køleenhed med spiseklare sandwiches og salater. Hvide skimmellignende pletter prydede bagvæggen i en anden køleenhed i samme afdeling.

Mælke- og ostekølerne var heller ikke forskånet fra mangelfuld rengøring. Kontrolrapporten nævner indtørrede hvide produktrester, der løber ned ad en låge i osteproduktområdet, og indtørrede hvide belægninger af produktrester på gulvet, lågerne og rullevogne med mælkekasser i området for konsummælk og -produkter samt æg.

Selv i den samme køleenhed, hvor mælken opbevares, blev der fundet 'store ansamlinger af orange belægninger i drypbakken, hvor kondens løber ned'.

Salling Group, der ejer Netto, har reageret på Fødevarestyrelsens og erkendt, at situationen ikke er tilfredsstillende.

"Det er naturligvis ikke godt nok, det er vi ikke tilfreds med. Det lever ikke op til de standarder, vi sætter for os selv og for vores kunder hver eneste dag. Så det er der naturligvis rettet op på og blev indskærpet, så det ikke sker igen", lyder det fra Jacob Nielsen, pressechef hos Salling Group.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig