Glæde på Buckingham Palace: Prinsessen venter sit andet barn

Af: Lucas Andreas

|

03/10/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Stort tillykke.

Lige nu læser andre også

Det britiske kongehus har været igennem en turbulent tid de sidste mange år. Bruddet mellem kongefamilien og prins Harry, dronning Elizabeths sygdom og senere død, kroningen af ​​kong Charles, der kort efter fik konstateret kræft, og sidst men ikke mindst turbulensen omkring prinsesse Kate.

Nu er der nyt fra kongehuset igen, men denne gang er det af den gode slags.

Der er nemlig en lille ny royal på vej.

De gode nyheder kommer fra en af ​​de mere anonyme prinsesser i kongehuset, prinsesse Beatrice af York.

Prinsesse Beatrice (36) og hendes mand Edoardo Mapelli Mozzi (40) venter nu deres andet barn sammen, skriver Sky News . Ifølge avisen ventes det lille nye medlem af kongefamilien at blive født til foråret.

Kongen er blevet informeret om familietilførslen, og Buckingham Palace siger, at begge familier er "glade". Den gode nyhed kommer til nytte i det skandaleombruste britiske kongehus.

Nummer ni i rækken af ​​arvefølgen
Prinsesse Beatrice er det ældste barn af prins Andrew, hertug af York, og Sarah Ferguson, hertuginde af York. Beatrice er barnebarn af afdøde dronning Elizabeth II og er i øjeblikket niende i den britiske række af tronfølgen. Hun har en yngre søster, prinsesse Eugenie.

Prinsesse Beatrice har en begrænset kongelig rolle sammenlignet med mere centrale medlemmer af kongefamilien. Hun udfører ikke desto mindre opgaver som repræsentant for kongehuset ved konkrete lejligheder.

Hun er aktiv i flere velgørende organisationer og har især været involveret i at støtte projekter, der har fokus på børn og uddannelse, samt mental sundhed.

Har to børn fra før
Den 17. juli 2020 giftede hun sig med Edoardo Mapelli Mozzi i en privat ceremoni i Windsor. Edoardo har en søn fra et tidligere forhold, Wolfie på otte år, og sammen fik de datteren Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, som nu er tre år gammel.

Kongeslottet har i forbindelse med offentliggørelsen af ​​nyheden offentliggjort nye billeder af den lille familie. Den ene viser parret, der omfavner hinanden. Den anden viser Edoardo gå på en skovsti med begge børn. Det sidste billede er et privat billede, hvor prinsessen selv er fotograf.

I en erklæring sagde Buckingham Palace:

"Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Beatrice og hr. Edoardo Mapelli Mozzi er meget glade for at kunne meddele, at de venter deres andet barn sammen i det tidlige forår; en søskende til Wolfie på otte og Sienna på tre."

Anbefalet til dig