Glædelig jul: Disse danskere får julebonus på 10.000 kroner

10/12/20 18:48

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
En række danskere kan se frem til at få en ekstra julegave i år - og endda en stor én af slagsen. Alle ansatte på TV 2 blev nemlig orienteret om, at de får 10.000 kroner af TV 2 i julebonus.

De heldige ansatte blev orienteret på et medarbejdermøde, hvor det blev fortalt, at det gælder alle ansatte. 

"Det er bestemt ikke noget, vi plejer at gøre. Men i år har været et fuldstændig ekstraordinært år, der har krævet noget, som ikke var normalt," fortæller Anne Engdal Stig Christensen, der er administrerende direktør i TV2, til Journalisten

Anne Engdal Stig Christensen fortæller, at det har været et år, der ikke er, som det plejer at være, og som har krævet noget ekstra, er der særligt to ting, hun henviser til: corona og MeToo. 

Hun gør det klart, at medarbejderne i TV 2 har klaret det rigtigt godt i forhold til coronasituationen. Faktisk mener hun, at de har klaret sig 'fuldstændig fantastisk', selvom mange har været hjemsendt. 

"Vores medarbejdere har simpelthen leveret så flot til trods for afstanden og alle restriktionerne. Jeg synes simpelthen, det er fantastisk, at de har løbet så hurtigt hele året på trods af forholdene," fortæller hun ligeledes til Journalisten. 

Det er dog ikke den eneste årsag til, at TV 2 har uddelt den ekstraordinære julegave til de ansatte. Det handler også om MeToo, som bestemt også har præget det danske land – og i særdeleshed den danske mediebranche. 

"Vi har haft et efterår, hvor Metoo har fyldt rigtig meget på TV2. Vi har skullet kigge på hinanden på en anden måde. Og det har vi også været i stand til at tackle godt," udtaler hun.

Der er ikke nogen, der går glip af den flotte bonus. Selv praktikanterne kan tage del i glæden sammen med de øvrige ansatte hos TV 2.